Verkkokauppa on suljettu. Yhteydenotot asiakaspalveluun kesäkuun loppuun saakka: marketing@minnaparikka.com

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus!

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne meille asiakaspalautuksena. Pidäthän sovittamasi tuotteet siisteinä ja tuotelaput paikallaan, kunnes olet tehnyt päätöksen, palautatko tuotteet vai pääsevätkö ne ilostuttamaan kenkäkaappiasi. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille palautuksesta, riittää kun noudatat allaolevia ohjeita. Mikäli tilauksesi saapui sinulle Matkahuollolla, voit tehdä asiakaspalautuksen ainoastaan Matkahuollon toimipisteessä. Mikäli tilauksesi saapui sinulle Postilla, voit tehdä asiakaspalautuksen joko Matkahuollon tai Postin asiakaspalautuksena.

Näin teet asiakaspalautuksen Matkahuollolla:
 1. Merkkaa tilauksesi mukana tulleelle palautuslomakkelle palautettavat tuotteet ja laita se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa. 
 2. Vie paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja kerro tiskillä Matkahuollon palautustunnuksemme: 9555770
 3. Säilytä Matkahuollon kuitti lähetyksestä siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen, että palautuksesi on käsitelty. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa.

  Ongelmatilanteet

  Mikäli tuotteessa ilmenee jokin selkeä vika tai virhe, laita meille viestiä ennen palautusta! Täältä löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot.

  Rahojen palautus

  Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan sinulle suoraan sen maksutavan kautta, jota käytit tilausta tehdessäsi. Perimme palautuksesta ja käsittelystä aiheutuvia kustannuksia 10€ / tilaus. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

  Mikäli paketti palautuu meille noutamattomana, eikä asiakas ole ilmoittanut meille asiasta, perimme noutamattomasta paketista lähetys- ja käsittelykuluja 14,90€. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

  Kysymyksiä ja vastauksia palautuksiin liittyen

  Miten kauan palautukseni käsittely kestää?

  Asiakaspalautuspaketit matkustavat hieman hitaammin kuin normaalit paketit. Pääsäntöisesti palautukset saapuvat meille 3-6 arkipäivässä. Käsittelemme kaikki palautukset saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti eli viikon sisällä palautuksen saapumisesta. Jos et ole saanut meiltä sähköpostiviestiä palautuksesi käsittelystä 3 viikon kuluessa palautuksen lähettämisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Entä jos palautukseni katoaa matkalla?

  Kun teet asiakaspalautuksen, ota aina talteen kuitti tai Helposti-koodisi lähetyksestä ja säilytä se siihen saakka, kunnes saat meiltä ilmoituksen, että palautuksesi on käsitelty. Kuitissa olevan lähetystunnuksen tai Helposti-koodin avulla paketti voidaan jäljittää, mikäli se hukkuu matkalla. Huomaathan, että ilman kuittia mahdollisesti kadonnut lähetys on asiakkaan omalla vastuulla. Kuljetusyritys ei ota vastuuta kadonneesta paketista ilman seurantakoodillista kuittia.

  Tulin toisiin ajatuksiin ostoksistani. Riittääkö kaupan peruuttamiseen se, etten nouda pakettiani?

  Jos paketti palautuu meille noutamattomana ilman mitään tietoja, olemme sen kanssa täällä vähän ihmeissämme, sillä emme voi tietää onko kyseessä palautus vai mahdollisesti paketti, jota asiakas ei vain ole ehtinyt noutaa. Tämän vuoksi toivommekin, että noudat paketin ja täytät asiakaspalautuslomakkeessa pyydetyt tiedot, niin saamme palautuksesi käsiteltyä ja rahasi palautettua mahdollisimman nopeasti.

  Mikäli paketti palautuu meille noutamattomana, eikä asiakas ole ilmoittanut meille asiasta, perimme noutamattomasta paketista lähetys- ja käsittelykuluja 14,90€. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.